Mielenkiintoista tämä blogiin kirjoittelu, sitä tulee havainnoitua olemistaan ja elämäänsä jotenkin ulkopuolisen silmin samalla kun elää. Miettii että kirjoittaisikohan tästäkin yms..<?xml:namespace prefix = o ns = "urn:schemas-microsoft-com:office:office" />

 

Kävin blogi-seikkailulla lukemassa muidenkin kirjoituksia ja kyllä sitä on erilaisia ihmiselämiä meneillään, onneksi ei todellakaan olla kaikki samasta muotista tehtyjä. Joihinkin heitin kommenttiani ja joihin ei oikein osannut sanoa mitään. Kovasti toivoisin että itsekin saisin kommentteja kirjoituksiini. Ai, niin... sinä joka vaivaudut kommentoimaan jotain, niin voisitko laittaa kommentiisi oman kotisivusi osoitteen!?! Olisi mukava käydä vastavierailulla.

 

Flunssa pikkuhiljaa hellittää, tai ainakin siltä nyt tuntuu. Hyvä niin, sillä huomenna olisi taas matkaan lähtö tiedossa.. täytynee pakkailla tarvittavia tavaroita kasaan. Niin ja järjestellä kotiväellekin hyvät oltavat sillä aikaa kun olen poissa maisemista.. ihan niin kuin eivät muka itse osaisi. Hah! Ja tasan tarkkaan osaavat olla ja huolehtia itsestään, sen verran isoja ovat tämän talon asukkaat.

 

No, katsotaan mitä teen ja mitä jätän tekemättä!